Adatvédelem

A Tudatos Élet Reform Akadémia kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelje, és csak és kizárólag saját munkájához használja fel azokat. Felhasználóink adataival semmilyen körülmények közt nem élünk vissza, a tanfolyamra jelentkezéseknél megadott információk kizárólag belső használatra - e-mail, hírlevél- jogosultak, és felhasználóink bármikor visszavonhatják azokat.

Általános megfigyeléseink- nézettség, olvasottság- nem indokolják személyes adatok felhasználását, de minden egyes látogatás regisztrálódik adatbázisunkban. Ez nem visszakereshető, csupán arra hivatott, hogy a honlap forgalmát figyelemmel követhessük, és jövőbeli fejlesztéseinket a látogatói igényekhez és szokásokhoz igazítsuk. Mindemellett a Tudatos Élet Reform Akadémia kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít a nem kötelező regisztrációt megtagadó felhasználóival szemben, és minden adatgyűjtés esetén tájékoztatja látogatóit az Internet keretein belül.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.