Egészségprogram

Milyen tevékenységeket ölel fel az Alapítvány egészségprogramja?
 
  • életvezetési  és párkapcsolati problémák  kezelése
  • lelki és mentális problémák okainak feltárása és tanácsadás
  • egyéni és csoportos önismereti konzultációk
  • erőforrás fejlesztés, problémamaegoldó készség fejlesztése
 

Formáját tekintve így működik az egészségrogramunk:

A. PREVENCIÓ

Egészségtudatos életmód szemléletének kialakítása, melynek eredményeképpen az emberek testi-lelki-szellemi egészségükért a lehető legtöbbet tehetnek.
A prevenciós munka felöleli az ember testi, lelki és szellemi működésének megismertetését trénerek, terapeuták és pszichológusok segítségével.
A prevenció formái: tájékoztatás, felvilágosítás, tanácsadás, képzés és oktatás,  mely történhet egyéni, kis- és nagycsoportos  formában valamint  nagyközönséget megszólító rendezvény formájában is.
 
 

B. SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Az Alapítvány  a hozzá fordulóknak olyan tudás formájában megnyilvánuló eszközöket ad a kezébe, melyek segítségével problémáik megoldásáért önerőből, saját erőforrásaikra, tudásanyagukra támaszkodva a lehető legtöbbet tehetnek.
 
A segítségnyújtás formái: életmód-reform tanácsadás jelentős kedvezményű ill. térítésmentes biztosítása,    tájékoztatás, felvilágosítás, tréneri és pszichológiai tanácsadás, képzés és oktatás  mely történhet egyéni, kis- és nagycsoportos  formában valamint  nagyközönséget megszólító rendezvény formájában is.
 

C. FOLYAMATKÖVETÉS

A folyamatkövetés az Alapítvány fontos tevékenysége. Célja, hogy, a problémáikat sikeresen megoldott emberek figyelmét felhívja és a rendezett állapot fenntartásának fontosságára, ebben  őket segítse Az Alapítványhoz fordulók minőségileg emberhez méltóbb, egészségtudatos és harmonikus életet élhetnek testi-lelki-szellemi értelemben egyaránt.
 
A folyamatkövetés formái: egyéni és csoportos konzultációk, nagyközönséget megszólító rendezvények, melyek témája a testi-lelki egészség megőrzésének eszközei, lehetőségei.
 
 
ALAPÍTVÁNYI TÁMOGATÁS
 
Alapítványos státuszért (amely 1-3 hónap lehet, de indokolt esetben meghosszabbítható) írásban lehet folyamodni a TÉRA Alapítvány kuratóriumához ([email protected]), kérjük, hogy telefonos elérhetőségét a kérelemben adja meg, hogy időpont egyeztetés céljából felvehessük a személyes kapcsolatot.
 
A kérelemben röviden foglalja össze, hogy milyen problémával, céllal fordul hozzánk és az indoklást, amiért alapítványi támogatást kér.
 
A státuszok, amelyekért folyamodhat:
 
„A” kategória: azok számára, akik életet veszélyeztető betegségekkel küzdenek, anyagi helyzetük kritikus (rákbetegek, autoimmun betegek, hosszan tartó depresszióban szenvednek stb.)
 
Díja: 10 000 Ft/hónap
 
 
„B” kategória: bármilyen probléma, betegség  esetén, nehéz anyagi helyzettel küzdők, ill. sokgyermekes családok számára
 
Díja: 20 000 Ft/hónap
 
 
„C”kategória: Életet nem veszélyeztető, rövidebb távon gyógyuló betegség illetve rendezhető konfliktusos élethelyzet vagy probléma estén, szerény anyagi lehetőségek estében
 
Díja: 30 000 Ft/hónap
 
 
A fenti státuszokban a látogatóknak lehetőségük van hetente 1 alkalommal szerdánként du. 14-18 óra között igénybe venni a Stúdió szolgáltatásait, az alábbiak szerint:
 
Heti 1 alkalommal járhatnak egyéni oldásokra és konzultációkra, mint: Theta healing, Byron Katie, Bach konzultáció és cseppek (a státuszhoz kapcsolódóan a cseppek kedvezményes ára 3 000,-Ft üvegenként, ami 2-3 hétre elég.)
 
Heti 1alkalommal vehetik igénybe a stúdió eszközállományába tartozó kezelőeszközöket, mint: Sensolite,
 
Co-re információs mérő - és kezelőeszköz, Bemer mágnesterápia, Csi-gép.
 
 
Aki kérelemmel fordult az Alapítványhoz, de támogatást nem tudunk részére biztosítani, 5 vagy 10 alkalmas TÉRA Kártyát vásárolhat a Thylia Kft-től, így a kezelések piaci áraihoz képest jelentős kedvezményt tud érvényesíteni. Az 5 alkalmas TÉRA Kártya ára 50 000 Ft (10 000 Ft/ alkalom), a 10 alkalmas 80 000 Ft (8 000 Ft/ alkalom).
 
Szeretettel várunk mindenkit a TÉRA Stúdióban, ahol nagy szakmai tapasztalattal és tudással rendelkező kollégák segítenek a hozzánk fordulóknak.
 
 
AZ ALAPÍTVÁNYI TÁMOGATÁSOK SAJNOS ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐEK. EHELYETT A  „TÉRA KÁRTYA” KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉT AJÁNLJUK.
 
További árakat az Áraink oldalunkon tekintheti meg.