Egészségprogram

Milyen tevékenységeket ölel fel az Alapítvány egészségprogramja?
 
  • életvezetési  és párkapcsolati problémák  kezelése
  • lelki és mentális problémák okainak feltárása és tanácsadás
  • egyéni és csoportos önismereti konzultációk
  • erőforrás fejlesztés, problémamaegoldó készség fejlesztése
 

Formáját tekintve így működik az egészségrogramunk:

A. PREVENCIÓ

Egészségtudatos életmód szemléletének kialakítása, melynek eredményeképpen az emberek testi-lelki-szellemi egészségükért a lehető legtöbbet tehetnek.
A prevenciós munka felöleli az ember testi, lelki és szellemi működésének megismertetését trénerek, terapeuták és pszichológusok segítségével.
A prevenció formái: tájékoztatás, felvilágosítás, tanácsadás, képzés és oktatás,  mely történhet egyéni, kis- és nagycsoportos  formában valamint  nagyközönséget megszólító rendezvény formájában is.
 
 

B. SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Az Alapítvány  a hozzá fordulóknak olyan tudás formájában megnyilvánuló eszközöket ad a kezébe, melyek segítségével problémáik megoldásáért önerőből, saját erőforrásaikra, tudásanyagukra támaszkodva a lehető legtöbbet tehetnek.
 
A segítségnyújtás formái: életmód-reform tanácsadás jelentős kedvezményű ill. térítésmentes biztosítása,    tájékoztatás, felvilágosítás, tréneri és pszichológiai tanácsadás, képzés és oktatás  mely történhet egyéni, kis- és nagycsoportos  formában valamint  nagyközönséget megszólító rendezvény formájában is.
 

C. FOLYAMATKÖVETÉS

A folyamatkövetés az Alapítvány fontos tevékenysége. Célja, hogy, a problémáikat sikeresen megoldott emberek figyelmét felhívja és a rendezett állapot fenntartásának fontosságára, ebben  őket segítse Az Alapítványhoz fordulók minőségileg emberhez méltóbb, egészségtudatos és harmonikus életet élhetnek testi-lelki-szellemi értelemben egyaránt.
 
A folyamatkövetés formái: egyéni és csoportos konzultációk, nagyközönséget megszólító rendezvények, melyek témája a testi-lelki egészség megőrzésének eszközei, lehetőségei.
 
 
ALAPÍTVÁNYI TÁMOGATÁS
 
Alapítványos státuszért (amely 8 alkalomra szóló konzultációt, illetve terápiás alkalmat jelent  és amely státusz indokolt esetben kétszer meghosszabbítható) írásban lehet folyamodni az TÉRA Alapítvány kuratóriumához. A nyolc alkalom, a státusz kezdetétől  3 hónapig vehető igénybe, három hónapon túl új státusz indítható.
 
A kérelemben röviden foglalja össze, hogy milyen problémával, céllal fordul hozzánk  és az indoklást, amiért alapítványi támogatást kér.
 
E-mail cím: [email protected]
 
A státuszok, amelyekért folyamodhat:
 
„A” kategória: azok számára, akik életet veszélyeztető betegségekkel küzdenek, anyagi helyzetük kritikus (rákbetegek , autoimmun betegek, hosszan tartó depresszióban szenvednek stb...)
díja: 8000 Ft/hónap
 
„B” kategória: bármilyen probléma, betegség  esetén, nehéz anyagi helyzettel küzdők ill. sokgyermekes családok számára
díja: 15.000 Ft/hónap
 
„C”kategória: Életet nem veszélyeztető, rövidebb távon gyógyuló betegség illetve rendezhető konfliktusos élethelyzet vagy probléma estén, szerény anyagi lehetőségek estében
díja: 25. 000 Ft
 
Ezek a befizetett összegek a TÉRA Alapítvány Egészségprogramját gyarapítják, így maga a támogatott is támogatóvá válik.
 
A fenti státuszokban a látogatóknak lehetőségük van: hetente 3 alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken du.14-18 óra között igénybe venni a Stúdió szolgáltatásait, az alábbiak szerint:
 
Heti 2 alkalommal járhatnak egyéni konzultációkra, mint: Recall Healing, Biologika, Theta healing, Byron Katie féle munkamódszer,  információs mérés, harmonizálás, traumaoldás, Bach konzultáció és cseppek (a státuszhoz kapcsolódóan a cseppek kedvezményes ára  2000,-Ft üvegenként –ami 2-3 hétre elég- .)
 
Heti 3 alkalommal vehetik igénybe a stúdió eszközállományába tartozó kezelőeszközöket, mint: Bio-laeser, Co-re információs mérő-és kezelőeszköz, Jade masszázságy, Bemer mágnesterápia, Csi-gép.
 

Aki kérelemmel fordult az Alapítványhoz, de támogatást nem tudunk részére biztosítani, 5,vagy 10 alkalmas TÉRA Kártyát vásárolhat a Thylia Kft-től, így a kezelések piaci áraihoz képest is jelentős kedvezményt tud érvényesíteni. Az 5 alkalmas TÉRA Kártya ára 40.000,-Ft (8.000,-Ft/alkalom), a 10 alkalmasé 70.000,-Ft (7.000,-Ft/alkalom)

Szeretettel várunk  mindenkit a TÉRA stúdióban, ahol nagy szakmai tapasztalattal és tudással rendelkező kollégák segítenek a hozzánk fordulóknak.

További árakat az Áraink oldalunkon tekintheti meg.