Egészségprogram

Milyen tevékenységeket ölel fel az Alapítvány egészségprogramja?
 
 
 
-életvezetési  és párkapcsolati problémák  kezelése
 
-lelki és mentális problémák okainak feltárása és terápiája
 
-pszichoszomatikus betegségek kiegészítő kezelése
 
-egyéni és csoportos önismereti konzultációk
 
 
 
Formáját tekintve így működik az egészségrogramunk:

 

1. PREVENCIÓ

Egészségtudatos életmód szemléletének kialakítása, melynek eredményeképpen az emberek testi-lelki-szellemi egészségükért a lehető legtöbbet tehetnek. A prevenció formái: állapotfelmérések kedvezményes ill. térítésmentes biztosítása, tájékoztatás, felvilágosítás, tanácsadás, képzés és oktatás, mely történhet egyéni, kis- és nagycsoportos formában valamint nagyközönséget megszólító rendezvény formájában is. A tájékoztatás és felvilágosítás, valamint a képzés és oktatás eszközeként oktatási segéd- anyagok összeállítását tervezi az alapítvány, melyek megjelenhetnek könyv, CD, DVD, formájában is.

2. SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

A betegséggel, életvezetési problémákkal küzdő emberek segítése, melynek során az Alapítvány a hozzá fordulókat gyógyulásukban, életvezetési problémáik leküzdésében, különböző eszközökkel támogatja, különös tekintettel a hátrányos helyzetűekre. A segítségnyújtás formái: alternatív ill. természetgyógyászati kezelések kedvezményes vagy térítésmentes biztosítása, tájékoztatás, felvilágosítás, tanácsadás, képzés és oktatás mely történhet egyéni, kis- és nagycsoportos formában valamint nagyközönséget megszólító rendezvény formájában is.

3. FOLYAMATKÖVETÉS

A már gyógyult emberek egészséges életmódjának és életvezetésének segítése, követése, melynek során az Alapítványhoz fordulók minőségileg emberhez méltóbb, egészség tudatos életet élhetnek testi-lelki-szellemi értelemben egyaránt. A folyamatkövetés formái: tájékoztatás, felvilágosítás, tanácsadás, képzés és oktatás, mely történhet egyéni, kis- és nagycsoportos formában, valamint nagyközönséget megszólító rendezvény formájában is. Az alapítvány minden korosztály számára szeretné a segítség valamilyen formáját nyújtani. Az alapítvány különös gondot fordít a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű emberek felkarolására, ezért a jövőben adománygyűjtő akciók szervezését, jótékonysági rendezvények lebonyolítását tűzi ki további célul.

ALAPÍTVÁNYI TÁMOGATÁS
 
Alapítványos státuszért (amely 8 alkalomra szóló konzultációt, illetve terápiás alkalmat jelent  és amely státusz indokolt esetben kétszer meghosszabbítható) írásban lehet folyamodni az TÉRA Alapítvány kuratóriumához. A nyolc alkalom, a státusz kezdetétől  3 hónapig vehető igénybe, három hónapon túl új státusz indítható.
 
A kérelemben röviden foglalja össze, hogy milyen problémával, céllal fordul hozzánk  és az indoklást, amiért alapítványi támogatást kér.
 
E-mail cím: [email protected]
 
A státuszok, amelyekért folyamodhat:
 
„A” kategória: azok számára, akik életet veszélyeztető betegségekkel küzdenek, anyagi helyzetük kritikus (rákbetegek , autoimmun betegek, hosszan tartó depresszióban szenvednek stb...)
díja: 8000 Ft/hónap
 
„B” kategória: bármilyen probléma, betegség  esetén, nehéz anyagi helyzettel küzdők ill. sokgyermekes családok számára
díja: 15.000 Ft/hónap
 
„C”kategória: Életet nem veszélyeztető, rövidebb távon gyógyuló betegség illetve rendezhető konfliktusos élethelyzet vagy probléma estén, szerény anyagi lehetőségek estében
díja: 25. 000 Ft
 
Ezek a befizetett összegek a TÉRA Alapítvány Egészségprogramját gyarapítják, így maga a támogatott is támogatóvá válik.
 
A fenti státuszokban a látogatóknak lehetőségük van: hetente 3 alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken du.14-18 óra között igénybe venni a Stúdió szolgáltatásait, az alábbiak szerint:
 
Heti 2 alkalommal járhatnak egyéni oldásokra és konzultációkra, mint: pszichoterápia  és homeopátiás tanácsadás, Theta healing, Scott Kiloby élő önismeret, Byron Katie féle munkamódszer,  információs mérés, harmonizálás, traumaoldás, Bach konzultáció és cseppek (a státuszhoz kapcsolódóan a cseppek kedvezményes ára  2000,-Ft üvegenként –ami 2-3 hétre elég- .)
 
Heti 3 alkalommal vehetik igénybe a stúdió eszközállományába tartozó kezelőeszközöket, mint: Bio-laeser, Co-re információs mérő-és kezelőeszköz, Jade masszázságy, Bemer mágnesterápia, Csi-gép.
 

Aki kérelemmel fordult az Alapítványhoz, de támogatást nem tudunk részére biztosítani, 5,vagy 10 alkalmas TÉRA Kártyát vásárolhat a Thylia Kft-től, így a kezelések piaci áraihoz képest is jelentős kedvezményt tud érvényesíteni. Az 5 alkalmas TÉRA Kártya ára 40.000,-Ft (8.000,-Ft/alkalom), a 10 alkalmasé 70.000,-Ft (7.000,-Ft/alkalom)

Szeretettel várunk  mindenkit a TÉRA stúdióban, ahol nagy szakmai tapasztalattal és tudással rendelkező kollégák segítenek a hozzánk fordulóknak.

További árakat az Áraink oldalunkon tekintheti meg.