Egy új módszer

A TÉRA előadásai, tanfolyamai, kurzusai és kiscsoportos foglalkozásai új utat kínálnak a hozzánk fordulóknak.

Egy új módszer

Mi az új a módszerünkben?

Mi nem mondjuk meg neked, hogy eddig mit csináltál rosszul. Sőt azt sem, hogy mostantól mit, hogyan csinálj. Hiszen amikor véget ér egy tanfolyam, megy tovább az életed. Neked kell irányítanod.

Csak te tudhatod, hogy mi vezet nehéz helyzetekbe, kapcsolatokba, visszatérő megoldatlanságokba. Abban segítünk, hogy felismerd azokat a félelmeket, tiltásokat, elfojtott motivációkat, amelyek elterelnek a saját utadról. És amikor már látod, mi rejlik a felszín mögött, kitakaríthatsz. Kisöpörheted, amire már nincs szükséged, hogy új dolgokkal tölthesd meg az életed. Biztos lehetsz abban, hogy a választásodat már nem félelem, tiltás vagy korlátozó hiedelem fogja irányítani, hanem te magad.
 

Hogyan leszel képes változtatni?

Nálunk olyan gyakorlatokat, mentális technikákat tanulhatsz, amelyek segítenek átírni korábbi félelmeidet, hiedelmeidet, amelyek a sorsodat irányították. Ebben nincs semmi boszorkányság!
Több jól ismert, bevált módszerből állítottuk össze azt a csomagot, amelyik szakértőink szerint a leghatásosabb a hosszú távú eredmény érdekében.
 

Nézzünk egy példát, hogy érthetőbb legyen!

Az ún. Tranzakció Analízisből ismert "Sorskönyv" egy a fejünkben megalkotott életterv, amelyet gyermekként, az addigi tapasztalatainkból megalkotunk. Ebben minden benne van, ami addig hatott ránk: szüleink példája, tanításai, elvárásai, a szociális körülményeink, mindaz, amit az óvodában vagy az iskolában átéltünk, nevelők, tanárok dicséretei, tiltásai, átélt félelmeink, a traumáink, veszteségeink. Persze a jó dolgok is, amelyek segítenek, erősítenek bennünket.

A tanfolyamon közösen megvizsgáljuk a sorskönyvedet, megismerjük, hogy az elakadásaidnak milyen gyökerei lehetnek. Fontos: semmi sem kötelező, semmit nem kényszerítünk rád. Nem várunk tőled kényszerű vallomásokat, csak azt és annyit, amire magad is nyitott vagy.
A feltárás után már nem a Tranzakció Analízis eszközeivel végezzük a „takarítást”, mert abban szerintünk hatékonyabbak az ún. NLP technikák, az „Önmunka” stb.
És amikor már ott tartunk, hogy "hogyan tovább", hogyan léphetsz tovább, ismét más módszert vetünk be, mert az új életprogramok megalkotásában más módszerek eredményesebbek.

Ugye egyszerű: mindenből azt használjuk, ami akkor és ott a legtöbbet adhatja Neked.
 

De van még más is, amiben egyedülálló a programunk!

Nálunk nem áll meg az önismeret a személyiség elemzésénél! Akármilyen kurzusunkra jelentkezel, mindig foglalkozunk a tested üzeneteivel, a külsőddel, és azzal, mi az összefüggés külső és belső között.