Tanfolyamok, előadások

TAVASZI AJÁNLATUNK

Büszkeséggel tölt el mindenkit, amikor képessé válik valamire, amire eddig képtelen volt. Aki már végigment ilyen folyamaton, az tudja, hogy ez nem egy pillanat műve, hanem egy gondosan megtervezett folyamat eredménye. Most te is részese lehetsz egy ilyen folyamatnak, ami kifejezetten azoknak szól, akik szeretnének képessé válni intim problémáik megoldására, és csúcsra akarják járatni az intim egészségüket. Most a TÉRA-ban is lehetőség van elsajátítani a Kriston Intim Tornát. Férfiaknak március 28-29-én 10-16-ig 2x6 órában, nőknek március 24., 31., április 7-én 3x4 órában 17-21-ig. Amennyiben többet szeretnél tudni a módszerről, akkor itt vannak a lehetőségek az informálódásra: 

https://intimtorna.hu/hu/trenerek/agnes-kotlarne
https://www.facebook.com/kristonmodszer/

30-456-3168
[email protected]
Várom érdeklődő kérdéseiteket és a felejthetetlen találkozást a tréningen
Kotlárné Biró Ágnes

 


 

LÉPÉSEK az “elég jó” szülőség felé

Szülőként sokszor csak sodródunk az otthoni történésekkel, a mindennapok nehézségei közepette hamar kialakul egy feszültséggel teli, ellenséges légkör, elbeszélünk egymás mellett a gyerekeinkkel, és úgy érezzük, nincsenek eszközeink arra, hogy ezen változtassunk. A gyerekeink tükrök, a mi belső működéseinket tükrözik vissza, esetleg torzítják el. Ennek felismerése segíthet elindulni a jobb szülőség felé, ha megállunk, és elkezdünk önmagunkon dolgozni. Életünk bármelyik szakaszában elindulhatunk az önismeret útján az elég jó szülőség felé. Minden pillanatban változó, fejlődni képes lények vagyunk, rugalmasak és alakíthatók.
 
Fontos, hogy a szülőségben se felejtsük el önmagunkat, mert a mi jóllétünk alapja a család és a gyerekeink jóllétének. Önismereti csoportunk abban segít, hogy mindenki megtalálja a saját megoldási módjait, felismerje a saját erőforrásait, és merje kikapcsolni a robotpilóta üzemmódot.
 
A két szombati alkalom témakörei: határhúzás, fegyelmezés, valódi figyelem, empátia, mindfullness, stresszkezelés.
 
Próbáld ki, hogyan tudsz nagy levegőt venni, időt és teret nyerni a nehéz helyzetek eredményes kezeléséhez!
 
A csoportot vezetik: Bárd Edit PhD pedagógus, tréner és Véghelyi Anna mentálhigiénés segítő szakember
 
Időpontok: 2020. április 18. és május 16. szombat, 9.00-16.00 óra között
Helyszín: 1031 Budapest, Nánási út 2/A (TÉRA)
Létszám: maximum 12 fő. A csoport 8 fővel indul.
A csoport teljes részvételi díja: 18.000 Ft
 
Érdeklődés és jelentkezés: [email protected], 06-30/841-3484
 
További információk: https://mesekutjan.com/az-eleg-jo-szuloseg/