Bemutatkozás

Hogy mi a Tudatos Élet Reform Akadémia, a TÉRA?

A TÉRA, mi vagyunk, az a csapat, akik arra szerződtünk, hogy segítsünk a hozzánk fordulóknak. Van közöttünk kineziológos, mentálhigiénés szupervizor, coach, Theta Healing,- Byron Katie, -biologika,- Recall Healing konzulens, sőt egyes tanfolyamokra meghívunk Stylist és fodrász kollégát is. Munkánk során egymást segítő, jól működő csapattá váltunk.

Szeretünk csapatban dolgozni, lelkesedni, „rosszból” jót csinálni, régiből újat építeni… és emberekkel foglalkozni. smileyAmi a szakmaiságunkat illeti: a legtöbbet várjuk el magunktól; egyszerűen azért, mert így esik jól dolgozni. Ezektől lesz különleges a munkánk, és ezt érzik bennünk azok, akik a kurzusok záró interjúin így nyilatkoznak: „Sok helyen jártam már, de amit itt kaptam, messze felülmúlta azt, amit vártam.”

Ami a módszereinket illeti: ötvözzük a különböző irányzatok leghatékonyabbjait, és olyan „mixet” állítunk össze, hogy mindig a lehető legeredményesebben tudjunk segíteni a hozzánk fordulóknak. Működési módunk, hogy a Holisztikus Önfejlesztő Programok® keretein belül évente 2-3 olyan aktuális témát hirdetünk meg, amelyekben az embereknek segítségre van szükségük.

A nálunk működő Alapítvány azoknak is lehetővé teszi ezt, akiknek az anyagi helyzete nem engedné, hogy a kurzusainkhoz csatlakozzanak. 

Bemutakozás

Évente többször Nyílt Téra-napokat, előadásokat szervezünk izgalmas témákban, és klubnapjainkon ez év őszétől lehetőséget adunk a nálunk végzett hallgatóknak, hogy a megtanult gyakorlatokat, technikákat gyakorolják, fejlesszék, és egymásnak, szükség esetén, ezekben segíteni tudjanak.

2016. decembertől indul a Téra Segítő Hálózat, ami az országban egyedülálló kezdeményezés, hogy összekösse azokat, akik adni és segíteni szeretnének, azokkal, akik segítségre várnak.

2012 óta rendezünk Téra Jótékonysági Karácsonyt, az év egyik legmeghatóbb és legszebb eseményét, amely sok szülőnek és gyermeknek ad ugyanolyan felejthetetlen élményt, mint nekünk, akik ezt lehetővé tesszük. 
 

És mi történik a programok során?

Gazdag módszertani eszköztárunkkal önmaguk jobb megértéshez segítjük a hozzánk fordulókat. Segítségünkkel rálátnak saját, egyedi testi-lelki működésükre, és megértik jelzőrendszerüket. Támogatjuk őket annak tudatosításában, hogy problémáik, élethelyzeteik kialakulásában mi a saját szerepük és felelősségük. Közös munka során felkutatjuk az észrevétlenül megbúvó és mégis sorsot formáló hiedelmeket, félelmeket, romboló életprogramokat. Otthon is könnyen és eredményesen alkalmazható eszközöket adunk a hozzánk fordulóknak ahhoz, hogy hátra hagyva mindezt, fel tudják építeni a vágyott új életüket. Ebben segít a TÉRA!