Alapítvány célja

1. PREVENCIÓ

Egészségtudatos életmód szemléletének kialakítása, melynek eredményeképpen az emberek testi-lelki-szellemi egészségükért a lehető legtöbbet tehetnek.

A prevenció formái: állapotfelmérések kedvezményes ill. térítésmentes biztosítása, tájékoztatás, felvilágosítás, tanácsadás, képzés és oktatás,  mely történhet egyéni, kis- és nagycsoportos  formában valamint  nagyközönséget megszólító rendezvény formájában is.

A tájékoztatás és felvilágosítás, valamint a képzés és oktatás eszközeként oktatási segéd- anyagok összeállítását tervezi az alapítvány, melyek megjelenhetnek könyv, CD, DVD, formájában is.
 

2. SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

A betegséggel, életvezetési problémákkal küzdő emberek segítése, melynek során az Alapítvány a hozzá fordulókat gyógyulásukban, életvezetési problémáik leküzdésében, különböző eszközökkel támogatja, különös tekintettel a hátrányos helyzetűekre. A  segítségnyújtás formái: alternatív ill. természetgyógyászati  kezelések kedvezményes vagy térítésmentes biztosítása,    tájékoztatás, felvilágosítás, tanácsadás, képzés és oktatás  mely történhet egyéni, kis- és nagycsoportos  formában valamint  nagyközönséget megszólító rendezvény formájában is.
 

3. FOLYAMATKÖVETÉS

A már gyógyult emberek egészséges életmódjának és életvezetésének segítése, követése, melynek során az Alapítványhoz fordulók minőségileg emberhez méltóbb, egészség tudatos életet élhetnek testi-lelki-szellemi értelemben egyaránt.

A folyamatkövetés formái: tájékoztatás, felvilágosítás, tanácsadás, képzés és oktatás, mely történhet egyéni, kis- és nagycsoportos formában, valamint nagyközönséget megszólító rendezvény formájában is.

Az alapítvány minden korosztály számára szeretné a segítség valamilyen formáját nyújtani.

Az alapítvány különös gondot fordít a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű emberek felkarolására, ezért a jövőben adománygyűjtő akciók szervezését, jótékonysági rendezvények lebonyolítását tűzi ki további célul.