Bíró Ágnes

„TABU HELYETT ÖRÖM”

(Kriston Andrea)

 

Kotlárné Bíró Ágnes vagyok Kriston Intim Torna tréner.

A tudatos életvezetés és az intim szervek egészségvédelme érdekében

NŐket tanítok a változás örömére

FÉRFIakat a férfierő megtartására, felébresztésére

A tréningjeimen már sokan megtapasztalták magukban a szárnyaló lelkesedést. Hiszen minden érték ott rejtőzik benned, és a segítségemmel rátalálhatsz ezekre a benned szunnyadó energiákra, ami segít továbblépni, változni, egészséggel élni. Lehet, már régóta keresed gondjaidra a megoldást és véletlenül találtál rá a Kriston-módszerre, vagy pontosan tudod, mit tudsz megszüntetni, megelőzni a Kriston Intim Tornával. Bárhogy is van, érdemes megnézni, miben hoz enyhülést a módszer

Nőknek:

Elgyengült záróizom

Inkontinencia (vizelet-, szél-, székletmegtartási képtelenség)

Aranyér, székletürítési probléma

Szervsüllyedések (méh-, hólyag-, végbél-, hüvely)

Mióma, ciszta, endometriózis, polip, PCO

Hormonális problémáknRendszertelen, görcsös menses

Vágyott baba, gátmetszés nélküli szülés

Változókori tünetek 

Szexualitás minőségének emelése esetén

Férfiaknak:

Elgyengült záróizom

Aranyér, here visszértágulat

Prosztatagyulladások

Prosztata műtét utáni vizeletmegtartási képtelenség

Csökkent megtermékenyítő képesség

Szexualitás minőségének emelése

Széklet-, és vizeletürítési problémák estén

 

Sokan kíváncsiak, hogy mi történhet egy Kriston Intim torna tanfolyam során

Ez egy 12 órás tanulási folyamat, amit 3x4 órában a nőknek, és 2x6-ban a férfiaknak tartok. Ez egy intim torna, tehát senki nem mondja el, milyen problémával érkezik, csak a tréner beszél. Egy anonim kérdőívet tölt ki mindenki, ez alapján készítem el az egyéni, személyre/problémára szabott gyakorlatsort. Hanganyag segíti az otthoni mozgás végzését, amit a 12 óra végén fáljban küldök el a tanítványaimnak. Könnyed mozgást engedő, kényelmes ruha, matrac, párna és pléd szükséges. A gyakorlatok fekve, ülve, térd-könyök támaszban, négykézláb történnek. A testhelyzetek védik az ízületet, gerincet, és személyre szabható, ha valakinek fáj valahol.

 

A tréning három nagy részből áll

  • Egyik része a mozgástanulás, amely során 300 lépésben alakítjuk ki a végleges gyakorlatsort. A módszer eredményessége már a tanfolyam alatt is érezhető. Mindenki megtanulja az intimizmai (hüvely/pénisz, húgycső, végbél) érzékelését, tudatos mozgatását, és otthon ezek erősítése történik meg az egyéni gyakorlatsor segítségével.
  • Másik része a szokás áthangolás, tehát mit tehet meg a nő/férfi azért, hogy a gátizma és a hasi-, kismedencei szervei védve legyenek. Például a légzéstechnika, ürítési szokások, sportok tartoznak ide. Meglepő dolgokkal is találkozhatsz!
  • Harmadik része a tréningnek a betegségforgatókönyv átírása egészségforgatókönyvvé. Ugyanis ha a tünetről levesszük az érzelmi terhet, akkor következhet be a javulás. Ez a folyamat belül zajlik mindenkiben, sajátként élheti meg a hallgató a tréningen elhangzó történeteket, és találhatja meg milyen érzelmi folyamat lehet a tünete hátterében.

Hogy mi is a Kriston Intim Torna? Nehéz szavakkal megfogalmazni, ez olyan dolog, amiben a tapasztalás többet mond: a tréner beszél, a hallgató hallgat, melyet olykor hangos nevetés, máskor mély hallgatás, megkönnyebbült sóhaj, könnyes tekintet színesít. És mozgás kívül, belül, elmélyült figyelemmel. Egy biztos:

A VÁLTOZÁS BENNÜNK VAN, SENKI SEM TÁVOZIK UGYANÚGY, AHOGYAN ÉRKEZETT

 

Íme pár vélemény:

„Ez a tanfolyam, komplex, összetett, érdekes, elgondolkodtató, motiváló, lélekemelő, amire az ember nem is számít. S épp ezért az "élet egyik jó döntése" Ildikó

„Rendkívül összetett, gyakorlatias és mégis egészen mély kérdéseket feszegető volt a program. Egy igazi felfedező út volt, amelyen Ági végig fogta a kezünket! Köszönöm!” Tamara

A többit itt olvasható: https://intimtorna.hu/hu/trenerek/agnes-kotlarne#reviews