Botyánszky Szilvia


 

"A ruhák nem fogják megváltoztatni a világot, de a nők, akik viselik, igen."

Anne Klein

A stílus - bár állítólag születni kell rá - igenis tanulható, és tudatosan alkalmazható. A végeredmény pedig: rendezett, mások számára is meggyőző és kiegyensúlyozottságot közvetítő megjelenés, mely viselőjét is pozitív önértékeléssel ruházza fel.

Jómagam 13 év depresszió, és az ebből fakadó, minden téren jelentkező sikertelenség után találtam rá arra az útra, amely teljesen új irányt adott az életemnek. Először Paksi Zoltán asztrozófiai iskoláját végeztem el. Később egymással párhuzamosan látogattam a Budapesti Divatiskola divat- és stílustervező szakát, és a budapesti Hellinger Intézet család- és szervezetállító képzését. Ezt követően sminkesnek tanultam, és a Spirituális Választerápiát is elsajátítottam. Angliai tartózkodásom alatt fiatalító arctornát tanultam, és tovább képeztem magam a neves stylist, GokWan nyomán.

Bízom benne, hogy segítségemmel könnyen át tudod majd látni, mit mivel érdemes hordanod, és kis idő elteltével bátran veted majd bele magad a hozzád illő, stílusos öltözködés rejtelmeibe. Célom, hogy az öltözködésen, a külsődön keresztül önismeretre is szert tehess, és szinte játszva tudj öltözködni, miközben megjelenéseddel az egyéniségedet is kifejezed.