Dr. Etelaky Mária


 

 

TÉRA -programkoordinátor, információterápiás konzulens

"Sose add fel a próbálkozást abban, amit igazán akarsz csinálni. Ha szeretet és inspiráció van benne, nem hiszem, hogy bármit elronthatnál"
Ella Fitzgerald (1917-1996)

A TÉRA program-koordinátora és konzulense vagyok.

Akik a programjainkhoz csatlakoznak, találkoznak majd velem a szervezési folyamatok, és az egyéni konzultációk során egyaránt.

Szakmai utam:

A jogi és kereskedelmi pálya mellet a Kék Vonal gyermek-és ifjúsági telefonszolgálatnál önkéntes segítőként töltött éveket követően 2004-ben kezdtem hivatásszerűen a segítő szakmában dolgozni. Fül-akupunktúrás addiktológusként szereztem természetgyógyász végzettséget, és különböző masszázstechnikákat (svéd, ajurvédikus, talp-reflexzóna) tanultam, majd terapeutaként kezdtem dolgozni.

2012-től, csatlakozva a Thylia Egészségstúdió, illetve az Önmagadért Alapítvány csapatához, új terápiás módszert ismertem meg; a Co-Re Információs analízis és harmonizálás rendszerét. Ezzel a terápiával az életünkben problémaként, betegségként megjelenő dolgok üzenetét, jelentését keressük. A Co-Re bioinformációs-rendszer által kínált analízisek egy egészen új irányt jelentenek a feltáró terápiák kínálatában. A szakmai képzést követően alkalmaztam ezt a módszert, kiegészítve ezzel a fizikai terápiákat.

Szép szakmai feladat volt egyszerre követni és összehangolni ezt a két irányt: foglalkozni a test problémáival és a lelki háttér jelenségeivel.

Egy kis ízelítő a jelenlegi munkámból:

A TÉRA programok és a TÉRA Alapítvány új lehetőséget adott számomra, amiben ötvözhetem mindazt, amivel az elmúlt évtizedekben szakmai kapcsolatba kerültem.

A TÉRA által szervezett előadások, tanfolyamok, önismereti kurzusok programjainak előkészítése, szervezése, a programok lebonyolítása színes és egyben izgalmas feladat számomra. A TÉRA Alapítvány kuratóriumának tagja-és titkáraként pedig mind az Egészségprogramban, mind a Tehetséggondozó programban felmerülő szervezési és döntési feladatok előkészítése nagyon változatos munkát biztosít.

A Téra stúdió szolgáltatásait igénybevevők a konzultációk során a terapeutákkal és a terápiás folyamatokkal összefüggő kapcsolattartóként találkozhatnak velem. Információterápiás konzulensként a folyamatok kialakításától azok lezárásáig kisérem a klienseinket.