...háziorvosom folyamatos gyógyszeres kezelést írt elő...

Magas vérnyomás, cukorbetegség, vashiány, 12 kg súlyfelesleg... Ez volt. A lényeg az, hogy mi lett az eredmény, ezek, pedig a következők: visszafogytam a normális testsúlyra - pozitív életszemléletem megerősödött...

Tóth Árpád vagyok, 57 éves, foglalkozásom építészmérnök. Saját vállalkozásaimat irányítom mint ügyvezető, azoknak minden gondjával, problémájával, stresszeivel.

2011-ben egy egészségügyi kivizsgálás során kiderült, hogy a stresszes életmód, a rendszertelen, nem a legegészségesebb ételeket favorizáló étkezés, dohányzás megtette a hatását, kezdődő magas vérnyomás betegséget és II. típusú cukorbetegséget, vashiányos vérszegénységet diagnosztizáltak.

A leletek birtokában háziorvosom folyamatos gyógyszeres kezelést írt elő azzal, hogy ezeket már életem végéig alkalmaznom kell. Ebbe nem tudtam beletörődni.

A THYLIA Egészségstúdió működéséről már nagyon régen tudtam, és úgy gondoltam egy próbát megér, felkerestem őket.

Leleteim és az ott zajló analízisek alapján arra a megállapításra jutottak, hogy a náluk alkalmazott terápiák, étkezéssel, életvitellel kapcsolatos tanácsaik megtartásával a kezdődő negatív folyamatok megállíthatóak, sőt részben visszafordíthatóak.

Miután jómagam is azonosulni tudtam a Stúdió nagyon kedves Munkatársai által javasoltakkal, belevágtam…

Első fázisban az étkezéssel, étrenddel kapcsolatos kérdések kerültek elő. Saját személyemre szabottan elkezdtünk egy méregtelenítő kúrát, meghatározták a kívánatos és elkerülendő élelmiszerek körét, és mindazon tényezőket, melyek az egészséges életmódhoz szükségesek. Ezzel párhuzamosan a Stúdióban lévő műszerek, gépek használata is folyamatosan megtörtént.

Igyekeztem betartani a megbeszélt terápiákat (jelentős hányadban sikeresen), próbáltam a javasoltak szerinti életmód változtatást (túlnyomórészt ezt is sikeresen), és türelmesen vártam ezek hatásait. (Meg kívánom jegyezni, hogy a javasoltak betartása nem okozott különösebb gondot, egyik sem volt olyan, melyet egy kis önfegyelemmel ne lehetett volna könnyedén végrehajtani. )

Talán nem szükséges, hogy részletesen leírjam a jó pár hónap mindennapjait, a lényeg az, hogy mi lett az eredmény, ezek, pedig a következők:
- visszafogytam a normális testsúlyra (-12 kg)
- a vérszegénység megszűnt
- a kezdeti II. típusú cukorbetegség eltűnt, gyógyszereket már nem kell szedni
- a magas vérnyomás megszűnt, gyógyszereket szintén nem kell szedni
- fizikai és szellemi terhelhetőségem megnövekedett
- pozitív életszemléletem megerősödött

Összefoglalva azt kellett tapasztalnom, hogy a terápiák rendkívül hatékonyak voltak, megszabadítottak a mellékhatásoktól korántsem mentes gyógyszeres kezelésektől, életminőségem javult.

Természetesen az életvitellel, életmóddal kapcsolatos javaslatokat továbbra is használom, és ha szükségesnek érzem, ismételten használom a Stúdió műszereit, gépeit.

Tóth Árpád