Ládonyi János

Az Élet maga a Csoda!

Már 3 évesen, óvodás koromban egyértelmű volt számomra, hogy a segítői út az én utam. Természetesen ez így túlságosan egyszerű lett volna, ezért a szülői, társadalmi elvárásoknak megfelelően én is olyan tanulmányokat folytattam, amelyek belefértek az általánosan elvárt sémába, és olyan helyeken dolgoztam majdnem tizenöt évig, ami szintén ezeknek az elvárásoknak felelt meg.

Időközben egyre inkább éreztem, hogy nem ez az én utam, hogy nem érzem jól magam az üzlet világában, bármennyire is sikeresen teljesítek a számomra idegen terepen. Néhány éve lépésről lépésre váltottam abba az irányba, ahol most elégedetten és kiteljesedve teszem a dolgom. Végre azt csinálom, amit igazán szeretek, lelkesedést érzek minden alkalommal, amikor segítőként dolgozom; otthon érzem magam a gyógyítás világában.

Először különböző masszázs-technikákat tanultam, ezután jött a Theta healing módszere, amivel rendszeresen átélem, látom a hozzám forduló kliensek csodás átalakulását. Az asztrozófia tökéletes kiegészítése annak a hivatásnak, amit választottam: a jelenségek mögött megbújó összefüggések felkutatása felbecsülhetetlen értékű segítség munkám során.