...már élni sem volt kedvem...

...már egyáltalán nincs szükségem fájdalomcsillapítókra. Erőteljesebb és talán magabiztosabb is lettem. Nem félek annyira a jövőtől. És ha mégis, küzdök a bénító félelem ellen...

Tisztelt Kuratórium!

A kezelésem során elérkeztünk arra a pontra, ahonnan már egyedül is tovább tudok menni.

Amikor 2012 telén megérkeztem, komoly nehézségeim voltam mind fizikális, mind pszichikai szinten. A jobb arc felemen  fél éve olyan folyamatos fájdalmam volt napi 4- szeri erős fájdalomcsillapító sem segített rajtam. Ennek következményeként olyan depressziós állapotba kerültem, már élni sem volt kedvem, semmiféle kiutat nem láttam. Az orvosok szerint arcidegzsábám volt. Bio-lézeres kezelést kaptam, információterápiát - Inergetix Co-re szervkezelést. Ezt a két kezelést minden alkalommal. Volt szerencsém a TST készülékkel is csökkenteni a fájdalmamat. Illetve jóga órákra jártam az alapítványhoz.

Kaptam Bach-virág terápiát és EMDR-es traumaoldást is csináltunk. Az alapítvány szakemberei összeállítottak nekem egy diétát, melyet 4 hétig kellett tartanom, de egy általánosabb étrendváltozást is elősegítettek, étkezési tanácsokat is kaptam. Electrosomatograpf-fal teljes fizikai állapotfelmérésen vettem részt. Akupunktúrás pontokkal ismerkedtem meg a testem különböző területén, melyek abban segíthetnek, hogy leküzdjem a fájdalmakat. Támogattak abban, hogy fizikailag és lelkileg is össze tudjam szedni magam. Fájdalmaim enyhültek, már csak néha - néha érzem néhány perc erejéig, de már egyáltalán nincs szükségem fájdalomcsillapítókra. Erőteljesebb és talán magabiztosabb is lettem. Nem félek annyira a jövőtől. És ha mégis, küzdök a bénító félelem ellen, és tudom, hogyan tegyek ellene.

Köszönök mindent!