Párkapcsoló

A PÁRKAPCSOLÓ programot a TÉRA szakmai programjaként dolgozta ki Endrei-Horváth Ágnes.

Az előadásokat Etienne-el vezetik, de a 20 alkalom során lesznek meghívott vendégek is, akik bizonyos témáknál további segítséget tudnak nyújtani a hallgatóknak olyan módszerekkel, amik segíthetik a párkapcsolati problémák feloldását.

A PÁRKAPCSOLÓ előadássorozat folytatása lesz a PÁRKAPCSOLÓ-SHOW, ami látványosan és játékosan, színpadi előadással egybekötött workshop-pal tanítja a közönséget arra, hogyan kezeljék a párkapcsolati nehézségeiket és jussanak el az örömteli együttlét állapotához.

PÁRKAPCSOLÓ önismereti és életmódváltó kurzus is indul ősztől, ami felépítésében hasonló az eddigi 12 hetes, nagyon sikeres kurzusainkhoz.

2. Mi történik itt?

Ebben a videóban Ági és Etienne elmondja, hogy mire számíthatsz a 20 alkalom során. Mert nem csak egyszerű előadások lesznek! Ha szeretnél tenni magadért, vagy a jó párkapcsolatodért, akkor ebben is segítünk.

3. Zárt FB csoport

Létrehoztunk egy Párkapcsoló FB oldalt és azon belül egy zárt FB csoportot, ahol kérdéseket tehetsz fel, felveheted velünk a kapcsolatot, és mindig tájékoztatást találsz az előadások, válaszadások időpontjairól. Beküldhetsz történeteket, sőt: be is hívunk egy felvételre, ha a történeted kiemelkedően hasznos!

Itt találod az oldalt, ahol csatlakohatsz is egyben: Facebook Csoport

4. Három kérdés

Mit tegyél, ha nem szeretnél lemaradni az előadásokról?
A FB oldalunk követésével lehetőséged lesz arra, hogy minden előadásról információt kapj.

Mit tegyél, ha kérdésed van?
A FB oldalunkon csatlakozhatsz egy zárt csoporthoz. Itt felteheted a kérdéseidet, de akár messenger üzenetet is küldhetsz. Azokra a kérdésekre, melyek gyakoriak, vagy kiemelkedően hasznosak, újabb adáson keresztül, személyesen válaszolunk.

Mit tegyél, ha szeretnél a problémádra egy szakember segítségével ránézni?
Az alábbi telefonszámon időpontot kérhetsz egy személyes konzultációra: +36302319448
A szakmai hátterünket, terapautáinkat, a TÉRA honlapján tekintheted meg

Párkapcsoló honlapját IDE kattintva nézheted meg.

5.Téra média

Ha átmész a Téra saját Youtube csatornájára további videóanyagokat találsz a párkapcsolat és szexualitás témájában. Ezek régebbi előadások, de kimondottan javasoljuk, hogy nézd meg őket, mert izgalmasak és témába illeszkedők.

Megnézem a Youtube csatornát!