Révai-Bere Anita

Anita nyolc évig élt Indiában, ahol jógát, ájurvéda alapokon nyugvó jógaterápiát és számkhja- és jógafilozófiát tanult. Programja, az Egészségharmonizáló jóga-ájurvéda csomag magában foglalja:
 
Az ájurvédikus alkatmeghatározást
Egyensúlykibillenések feltérképezését
Egyénre, problémára szabott jógapózok és légzéstechnikák elsajátítását
Egyénre, problémára szabott étkezési tanácsokat, recepteket
 
A test és lélek egyensúlyának megtalálása és egészségének megőrzése egy a sok alapvető feltétel közül, amik a boldogság érzéséhez vezetnek. Ez nem könnyű feladat, de az olyan harmonizáló technikák segítségével, amiket a jóga és az ájurvéda (az élet tudománya) kínál, könnyebben megvalósítható.
 
Az ájurvéda egy olyan ősi indiai gyógyító módszer, amely a holisztikus egészségre összpontosít. Az ájurvéda szerint a különböző emberek, ájurvédikus alkatuk, egyensúlykibillenésük, életkoruk, az adott évszak és napszak alapján eltérő gyakorlatokkal és eltérő táplálkozással érhetik el a test és lélek egyensúlyát és egészségét.
Segítségivel elsajátíthatjuk azokat a személyre szabott, saját alkatunkhoz (dósa) igazított jógatechnikákat és étkezési elveket, amelyek a legjobban fejlesztik testi, lelki egészségünk létrejöttét.
 
 
A tanfolyamot Révai-Bere Anita, a Magyar Jógaoktatók Szövetsége és nemzetközi jógaszervezetek minősítésével rendelkező jógaoktató tartja.