Somrai Szabó Szilvia

 

Somrai Szabó Szilvia: shiatsu masszázs és jóga terápia
 
A légzést és a meditációt gyerekkoromban intuitíven, 1992-től könyvek, majd 2001-től tanárok vezetése mellett gyakoroltam (Vipassana meditáció külföldi tanárokkal, Jóga és Tao Yin Miklós Ervinnel, Jantra jóga a TKBF-en). A rendszeres napi gyakorlásomból született meg, hogy jóga oktatóvá váltam.
 
Később fontossá vált, hogy megvalósított tanítók útmutatásai segítsék gyakorlásomat, és része legyek egy élő hagyománynak. Így köteleződtem el 2006-ban a Himalájai Jóga Tradíció mellett. Tanultam itthon és Indiában, nemzetközi jógatanári és jógaterapeuta végzettséggel rendelkezem. 2003 óta tanítok csoportokat, és vezetek személyes foglalkozásokat.
 
A jóga és a meditáció tanításával párhuzamosan figyelmem az érzelmi élet, az önismeret és a személyiségfejlesztés felé is fordult. Ennek részeként váltam shiatsu gyógyásszá és jóga terapeutává, és tanultam craniosacralis terápiát is, hogy még jobban tudjam segíteni a hozzám fordulókat.
Fordulhatsz hozzám:
  • állapotfelmérésért
  • fizikai és szomatikus problémákkal (gerinc és ízületi problémáktól az emésztési zavarokon át a stresszoldásig)
  • légzés, meditáció és hatha jóga gyakorlatok „testre szabásáért” (ha úgy érzed, valami nem jó, nem működik, frusztrál, feszít, szóval valami nem stimmel)